mobile
mobile mobile

Website Analysis

img Shtetiweb.org

Last Analyzed : 03.08.2020
Shtetiweb.org receives any estimated 187 unique visitors and 374 unique page views per day. Revenue gained from these much visits may be $1 per day from various advertising sources. The estimated worth of site is $626. Alexa global rank is 1,077,845. Maximum no. of users comes from Albania. Rank in Albania is 1,035.

Keminet SHPK is ISP, hosted on IP 185.53.100.237 in Country Albania.

 • Website Age n/a
 • Alexa Rank1,077,845
 • Country imgAlbania
 • IP Address 185.53.100.237
META INFORMATION icon
Title
ShtetiWeb - Inst**ucionet Publike, Politikat Publike, Administrata Publike dhe Financat Publike
Description
-
Keywords
-
Content Type
utf-8
No Meta Name Value
1 viewport width=device-width, initial-scale=1
Alexa rank
Maximum Traffic Received Albania
Rank in Albania 1035
Alexa Rank 1077845
Rank Declined in last 3 Months +161500
Reach Rank 1067987
Daily unique visits 187
Daily Page Views 374
Income Per Day $1.16
Estimated worth $626
ALEXA GRAPHICS icon
img
GENERAL HTML INFORMATION icon
Type Status
HTML 5 img
Responsive Website img
HTML SIZE INFORMATION icon
Text / Code Ratio 15.83 %
shtetiweb.org has a website text/code ratio of 15.83 %. Search engine crawlers tend to not pick up pages with inadequate content.
IMPORTANT HTML TAGS AND COUNTS icon
Titles icon
 • H10
 • H211
 • H36
 • H41
 • H520
 • H60
H2
No Text
1 ınst**ucionet publike (2)
2 Politikat publike (2)
3 Administrata publike (2)
4 Financat publike (2)
5 Libraria shteti web
6 Shteti
7 Reforma e shtet**
H3
No Text
1 Të fundit
2 Sa përfaqësuese dhe legjitime është demokracia jonë?
3 Part**ë politike, si subjekte të së drejtës publike
4 Part**ë politike i deformojnë sistemet zgjedh****
5 Reforma e munguar
6 Për emërimin e anëtarëve të gjykatës kushtetuese
H4
No Text
1 Thënie për shtetin
H5
No Text
1 Një burrë shteti është një politikan që e vë vehten në shërbim të kombit. një politikan është një burrë shteti që vë kombin e tij në shërbim të tij.
2 - georges pompidou
3 Në politikë duhet të ndjekësh gjithmonë rrugën e drejtë, sepse je i sigurt që nuk takon kurrë asnjëri
4 - otto von bismarck
5 Politika e vërtetë është si dashuria e vërtetë. ajo fs***het.
6 - jean cocteau
7 Një politikan mendon për zgjedhjet e ardhshme, një shtetar mendon për gjeneratën e ardhshme
8 - alcide de gasperi
9 Europa është një shtet i përbërë prej shumë provincash
10 - montesquieu
Text Styling icon
 • STRONG2
 • B0
 • EM0
 • I0
 • U0
 • CITE0
STRONG
No Text
1 Shteti
2 Web
COLOR ANALYSIS icon
 • #f0f0f0
 • #d8d8d8
 • #a8c0c0
 • #ffffff
 • #0090c0
 • #909090
 • #787878
 • #604848
 • #48a8d8
 • #a8a8a8
 • #606060
 • #181818
 • #a83018
 • #f0ffff
 • #fffff0
 • #303030
 • #fff0d8
 • #d83018
 • #f0fff0
 • #d84830
 • #fff0ff
WEBSITE SERVER INFORMATION icon
 • Service Provider (ISP)
 • Keminet SHPK
 • Hosted IP Address
 • 185.53.100.237
 • Hosted Country
 • imgAlbania
 • Host Region
 • Tirana , Tirana
 • Latitude and Longitude
 • 41.3271 : 19.8208

SHARE THIS ANALYSIS